Stockholm-City

Welcomed by Nora Lam, SI Convention Committee, Malaysia
SI Akuyreiri Sister Laufey Gudrun Baldirsdottir at Convention
Exotic sister with Bente, the Norwegian Union President at Convention

Klubbinformation

Region: Region Mitt
Charterdatum: 1995-04-01
Mötesdag: Ett möte per månad. Dagen varierar.
E-post: stockholm-city@soroptimistsweden.se
Vänklubbar:

SI Akuyrere

SI Helsinki Meri

SI Lillehammer

SI Tallinn Old Town

Klubbkontakt: Lotta Granberg President: Lotta Granberg

Välkommen till Stockholm-City Soroptimistklubb!

Hej! April 2019
Kul att du besöker vår sida! Här i Stockholm City-klubben har vi full fart på verksamheten och har engagerade medlemmar från en rad olika yrkesområden.
Är du nyfiken på klubbens verksamhet? Då får du gärna komma och vara med oss. Vi tar gärna emot gäster på våra klubbkvällar. Det är ett bra sätt att lära känna medlemmar och vad soroptimismen står för innan man blir medlem. Kontakta president Lotta Granberg 070-3633527 eller en klubbmedlem om Du är intresserad.
Vi i Stockholm City vill skapa förändring och förbättra för kvinnor i världen och i Sverige. Vi lär oss kontinuerligt mer om kvinnors och flickors villkor och har kunniga medlemmar som kan berätta om sina erfarenheter och kunskapsområden. Vi bjuder gärna in experter som har något intressant att lära oss. Vi ser också till att ha roligt tillsammans. Vi har arrangerat resor till bl a Soroptimist International Convention som i år är i Kuala Lumpur där fyra av klubbens medlemmar ska delta. 2018 hälsade vi på vår systerklubb i Helsingfors. Vi har en grupp som tillverkar korgar av mjölk-kartonger och säljer för att få pengar till projekt som stöttar kvinnors utveckling. Vi har tillsammans med andra klubbar startat en akademi för unga kvinnor som stöd i deras ledarutbildning. Om du vill komma till oss som medlem garanterar vi att du får lära dig nya saker, vara med och påverka vårt program,  får nya vänner och ha kul.
Slå gärna en signal så berättar vi mer!

Hälsningar, Lotta Granberg PresidentStockholm-Citys Kalender

Hela Klubbens Nyheter