Projekt & programVi Soroptimiste
r är engagerade i projekt på olika nivåer i hela världen med syfte att förbättra kvinnors och flickors villkor.

 Varje klubb beslutar om man vill satsa på egna projekt eller om man vill stödja något av de olika projekt som redan finns. Man väljer själv om man vill arbeta lokalt, nationellt eller internationellt. Det övergripande målet för hela organisationen är att hjälpa till att förbättra livet för kvinnor och stärka deras ställning genom utbildning och möjligheter till självständig utveckling. Det internationella temat under 2019-2021 är: the Road to Equality. Läs gärna mer på www.soroptimistinternational.org.


Inom Europa arbetar vi under det gemensamma temat We Stand Up For Women. Läs mer på 
www.soroptimisteurope.org

   

 

 

Grattis till Malmö Soroptimistklubb för Årets Bästa Projekt 2019!

Vi gratulerar också Norrköping som kom på andra plats och Jönköping som kom på tredje plats!

 

Här ser ni en översikt på alla de klubbar som var med i årets omgång för Årets Bästa Unionsprojekt, låt er inspireras >>

 

Aktivitet för er klubbs projekt!

I rådande tider får vi vara kreativa och här kommer tips på en konkret utomhusaktivitet: en tipspromenad! Här kan ni enkelt kan printa ut underlaget här, klicka här 

Det är 10 stycken frågor + information om oss som organisation. Svarstalongen är online! Man svarar via mobilen! Så ni behöver inte administrera - bara att printa ut och sätta upp!

Det finns utrymme på respektive blad att skriva var nästa fråga är, om vägbeskrivning behövs. Ni kan lägga till ett separat blad med information om ert klubbprojekt och lägg till ett Swish-nummer. 

 

Vill ni själva komma igång med ett nytt projekt?

Här finns vår folder Projektinspiration, Inspiration folder  : den laddas ner till din dator i filformatet PDF.

Tillsammans gör vi stor skillnad för dagens tjejer och kvinnor samtidigt som vi lägger grunden för framtiden!