Soroptimistklubbars blogg

Soroptimistmöte i England

Publicerat tisdag 29 november 2016 kl: 11:31 Gunnel Barkeby
nov 2016

I början av november var jag på en kortsemester i Torquay, Devon och innan jag åkte kontaktade jag SI Torquay and District för att höra om de hade tid och lust att träffas. Jag fick snabbt svar och vi kom överens om att träffas på ett café i närheten av mitt B&B. Det blev en trevlig eftermiddag med intressanta diskussioner och utbyte av idéer. Jag fick även en rundtur i klubbens eget hus där de har sin möteslokal samt sex lägenheter som de hyr ut till kvinnor. Jag skulle tro att det är ganska unikt att en soroptimistklubb har ett eget hus! SI Torquay har 18 medlemmar och de träffas 1:a och 3:e tisdagen varje månad. Ett projekt som de jobbar med är Mary´s Meals https://www.marysmeals.org.uk

Margareth och Barbara

 

Margareth Johansson

Falkenberg Soroptimistklubb

  1 Kommentarer

Kommentarer

2016-11-29 19:45:25

Så intressant och inspirerande! Tänk så mycket vi kan få uppleva som soroptimister bara vi tar initiativ!

Kärstin Jacobsson

Lägg till kommentar