Soroptimistklubbars blogg

Kalmar Soroptimistklubb och Den fastspända flickan

Publicerat måndag 28 september 2015 kl: 10:48 Lena Lewander
sep 2015

Den fastspända flickan

Datum: 2015-10-21

Tid: 19:00

Plats: Kalmar, Kalmar Teater

Biljettinfo: Biljetter går att köpa via Nortic: se länken nedan. Biljetter går också att köpa via Dillbergs bokhandel. Butiken finns på Storgatan 18 i Kalmar. Tel: 0480-101 64 Överblivna biljetter säljer vi under en timme innan föreställningen börjar i Kalmar teaters foajé.

https://www2.nortic.se/tickets/event/7831

Den fastspända flickan är en verklig berättelse om en sluten värld som få har insyn i och kunskap om, den slutna tvångsvården av barn och unga. Vad konsekvenserna kan bli när samhället inte kan se ett barn och dess behov och konsekvenser som kan uppstå när ungdomsvård blir big business.
I rollen: Rakel Wermländer
Teater Fryshuset har fått förtroendet att skriva om dokumentären till en teaterföreställning. Den fastspända flickan – en fighter mot alla odds är en samproduktion med Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm och görs i samarbete med Sveriges Radio P1. Vi kommer i scenproduktionen visa delvis nytt material som av utrymmesskäl inte fick plats i radiodokumentären av Daniel Velasco. Föreställningen skapas i tätt samarbete med Daniel Velasco och “Nora”.


Läs mer på http://teaterfryshuset.fryshuset.se/repertoar/fastspanda-flickan-3/

  0 Kommentarer

Lägg till kommentar