Soroptimistklubbars blogg

Internationella Kvinnodagen i Kungsbacka

Publicerat lördag 27 februari 2016 kl: 17:22 Sandra Gonzalez Sköld
feb 2016

Vi gör skillnad är föredraget som Petra Wadström, Solvattens grundare kommer att hålla på Kulturhuset Fyren i centrala Kungsbacka. Under denna kväll kommer vi också att få ta del av andra projekt som gör skillnad för kvinnor lokalt och internationellt.

Tisdag 8 mars, kl. 17:30 börjar Kulturnämndens ordförande Maria Andersson kvällen där vi får ta veta med om olika kvinnoprojekt t.ex. Integrationsprojekt,Stoppa Fistula i Liberia och sist men inte minst: Solvatten. Här kommer grundaren Petra Wadström berätta om sin resa bakom uppfinningen Solvatten som ger rent vatten och som gör stor skillnad i många människors liv!  Solvatten är Kungsbacka-klubbens klubbprojekt, där vi samlar in pengar för att köpa in vattendunkar och delar ut i vårt internationella nätverk i Afrika.

Under kvällen kommer också kvinnan bakom varumärket Dermanord, Maria Åkerberg, som lyckats kombinera entreprenörsskap och ekologi.

Varmt välkomna till Kulturhuset Fyren i centrala Kungsbacka. Ett arrangemang tillsammans med Kulturnämnden i Kungsbacka och andra kvinnoorganisationer.

För kvällens upplägg i detalj, läs mer på klubbens hemsida: www.soroptimistsweden.se/kungsbacka

 

  0 Kommentarer

Lägg till kommentar