Soroptimistklubbars blogg

Grattis Kärstin på Sotenäset !

Publicerat fredag 6 november 2015 kl: 12:00 PiaMaria Finn Hansson
nov 2015

Hallå alla Soroptimistsystrar!  Jag Kärstin Jacobsson från Sotenäs Soroptimistklubb har antagit utmaningen, då jag fick frågan om att gå in som president elect omgående pga. sjukdom i nuvarande styrelse. Vilket innebär att jag är förordade till president för Soroptimist Sverige 2016-2018.  Det känns mycket pirrigt, men är samtidigt en härlig utmaning jag står inför, så snabba ryck! Mitt första styrelsemöte blir den 29 november och sedan sker valet i april i Växjö. Dessutom är jag mycket glad att jag får min syster Marianne Harryson till sekreterare i unionsstyrelsen. Min förhoppning och övertygelse är att Ni i min egen klubb och runt om kommer att ge mig Ert stöd.

  4 Kommentarer

Kommentarer

2015-11-18 21:09:10

Stort lycka till i din nya roll!

Sandra Gonzalez Sköld

2015-11-09 22:50:21

Tack o tack!! Tage Danielsson skrev: "En droppe droppad i livets älv, har ingen kraft att flyta själv! Det krävs av varenda droppe, hjälp till att hålla dom andra oppe!" Är övertygad om att Tages rader sammanfattar hela soroptimismens grundidé! Dessutom behöver jag nu "varenda droppe", läs soroptimistsyster, för att hålla mig oppe!!!

Hälsar Kärstin J

Kärstin Jacobsson

2015-11-09 22:40:28Naturligtvis kommer jag att stödja dig, fantastiska KÄRSTIN vi är med dig. hela vägen


Helga Fossum

2015-11-09 18:53:11

Härligt med en syster som vågar anta utmaningen!
Stort 'Lycka till' med dina kommande uppgifter!
/Marianne W - webbansvarig i Falun

Marianne Westman

Lägg till kommentar