Soroptimistklubbars blogg

Ännu finns det möjlighet att följa med till Tanzania!

Publicerat måndag 16 oktober 2017 kl: 15:12 Annica Triberg
okt 2017

Det blir ingen ny dator till sonen i julklapp, hans gamla duger gott ett år till. Dottern har garderoben fylld även utan drömjackan och inte behöver vi soffan vi har kikat lite på heller.

Nej, i stället åker jag till Tanzania i februari! Främst för att få en unik möjlighet att se hur Solvatten fungerar i det dagliga livet, långt från våra insamlingar och skramlande bössor. Men även för att förverkliga en gammal dröm om några dagars safari, samt (efter lite övervägande) ett par dagars total avkoppling med sol och bad på Zanzibar.

Ni har förhoppningsvis läst om resan i Soroptimisternas nyhetsbrev. Tack vare suverän hjälp av Mariann Klint på Enjoy Travel har det gått att sy ihop en unik resa enbart för oss Soroptimistsystrar. Antalet deltagare är begränsat, men fortfarande finns det möjlighet att hänga på, trots att sista dag för att anmäla sig egentligen var den 15 oktober. Men Mariann hälsar att är fler intresserade, så ordnar hon allt praktiskt.

Avresa från Stockholm den 19 februari och hemresa (om du vill göra som jag, slöa tre dygn på Zanzibar på slutet) 4 mars. Se tidigare nyhetsbrev för pris och övrig fakta eller maila Mariann på: mariann.klint@gmail.com

Så, vill du liksom jag, ha något värmande att se fram emot när höstvindarna viner och dagarna blir allt kortare, övergå till havregrynsgröt och sälj allt du egentligen inte behöver på Blocket! Lyssna förresten också på P1:s söndagsintervju med svenska Natasha Illum Berg, storviltsjägare i just Tanzania (finns på SR Play). Mycket intressant.

Hoppas vi ses på Arlanda den 19 februari!

 

  0 Kommentarer

Lägg till kommentar