Sverigeunionen av Soroptimistklubbar
Sök

Göteborg-Mölnlycke

Charterdag 1996-09-14
Mötesdag Andra torsdagen i månaden utom i augusti och januari, då mötet sker den tredje torsdagen. OBS även i maj 2024!
E-post goteborg-molnlycke@soroptimistsweden.se
Facebook Öppna i Facebook (ny flik)
Vänklubbar

Larvik – Norge, Suceava – Rumänien

 
President Christina Rindegård

Julen utstädad och om hörnet väntar Påsken… och våren!

 

 

Det är väl mer ‘Vår’ än ‘Vinter’ nu i vår del av Sverige, och visst är det ljuvligt att se naturen vakna till liv! Och tänk, vi har redan haft tre trevliga träffar detta år. Visst är det en fin förmån att vara en del av gemenskapen i Soroptimiströrelsen och tillsammans få uppleva så varierande klubbträffar och aktiviteter som vi gör.

Våra arbetsgrupper är en fin källa till gemenskap och möjlighet att lära känna varandra lite mer än vad vi kanske kan göra på vanliga klubbkvällar. En idé som kom upp i en av de fem arbetsgrupperna var att vi skulle kunna ha en liten presentation av oss själva i den lilla gruppen. Allltså när vi ses för att planera en aktivitet, så kan var och en berätta om sig själv i sisådär fem minuter. Inget ‘måste’ alls, men en god idé!

För dig som letar efter gruppindelningen efter ‘städningen’ på hemsidan gäller ‘Dokument’ / ‘Medlemmar’ / ‘Arbetsgrupp’ / ‘Gruppindelning’. För att göra det extra lätt att hitta Gruppindelningen, så ligger den även under Nyheter en tid framöver. Klicka på rubriken (gäller f.ö. alla rubliker under Nyheter och Kalender), så kommer du vidare till mer information.